Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Turda – Ziua porților deschise

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Turda organizează în 2 martie 2020, între orele 8.00-16.00 „Ziua Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din grupa mare de la grădiniță, părinților, chiar și bunicilor, cu scopul de a se familiariza cu școala și activitățile acesteia.

Pentru anul școlar 2020-2021, au fost prevăzute trei clase pregătitoare, în care urmează să fie înscriși copiii din circumscripție.

Oaspeții școlii vor avea  posibilitatea de a vizita școala, sălile de clasă în care își vor desfășura cursurile clasele pregătitoare, într-un spațiu nou amenajat, destinat special acestor clase, dar și de a vizita expozițiile științifice și artistice, participa la ateliere creative, la activități interactive și experimentale, jocuri educative în limba engleză, împreună cu elevii din clasele primare. Cei mici îî vor cunoaște pe cei care, din toamna anului 2020 îi vor conduce pe calea învățăturii, cei care au menirea și vocația de a forma oameni și de a modela suflete – învățătorii.

Aceste activităţi vin în întâmpinarea dorinței părinților care încearcă să găsească o şcoală de referinţă pentru copiii lor.

În urma acestei vizite, preșcolarii de acum, viitorii elevi, să se familiarizeze cu mediul şcolar, și, împreună cu părinții, să cunoască concret condiţiie de învăţare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *